Vali bağlama çaldı, muhabirler türkü söyledi

Ziyarete geldiği AA Isparta Bürosu'nda bağlama çalan Vali Memduh Oğuz'a, ziyareti takip eden muhabirler söyledikleri türkülerle eşlik etti.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Aralık 2012 23:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ziyarete geldiği Anadolu Ajansı (AA) Isparta Bürosu'nda Bağlama çalan Vali Memduh Oğuz'a, ziyareti takip eden muhabirler söyledikleri türkülerle eşlik etti.

AA Isparta muhabiri Murat Yolcu'nun karşıladığı Vali Oğuz, daha sonra AA'nın çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Oğuz, ziyarette yaptığı konuşmada, AA'yı ziyaret etmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

AA'nın hem basın hem de enformasyon hayatında çok önemli bir yer tuttuğunu vurgulayan Oğuz, AA'nın Cumhuriyetin kuruluşunda büyük öneme sahip olduğunu belirtti.

İletişimin bu kadar gelişmediği dönemlerde AA'nın doğru bilgilendirme adına bütün yükü omuzladığına dikkati çeken Oğuz, "AA, dünyaya örnek olmuştur. 'AA' kısaltması, hafızamızdan hiçbir zaman silinmez. Hem dünyanın en güçlü haber ajanslarından biri hem de devletimizin, milletimizin temel ilkelerine bağlı bir ajanstır" dedi.

Böyle bir kurumun Isparta Bürosu'nda bulunmaktan memnuniyet duyduğunu dile getiren Oğuz, şöyle konuştu:

"AA, bir ajans olmaktan öte, basındaki bazı olumsuzlukları dengeleyen,

'Burada ben varım' diyen, daha geniş kitlelere ulaştırabilen çok önemli bir müessesedir. Basın da AA'ya teşekkür etmek zorunda. Çünkü otokontrolün yapılamadığı bir yerde başka bir kontrol müessesesine ihtiyaç hissediliyor. Basın camiasında bu vazifeyi en güzel yapabilecek müesseslerimizden birisi AA'dır. AA'nın haberlerini ne kadar titizlilikle hazırladıklarını duyuyoruz."

Vali Oğuz, AA'nın haberlerinin objektif bir biçimde yayına verildiğini ifade ederek, AA'nın daha güzel işler yapacağını sözlerine ekledi.

AA Isparta muhabiri Yolcu da AA'nın haber yayını hakkında Vali Oğuz'a bilgi vererek, şu anda 5 dilde yayın yapıldığını, yayın yaptığı dil sayısının artacağını söyledi.

Vali Oğuz, daha sonra Bağlama ile "Ben seni sevdiğimi" adlı türküyü çaldı. Oğuz'a AA muhabiri ile ziyareti takip eden basın mensupları eşlik ettik.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber